Produsele achizitionate la distanta:
 
     Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire/recptia fizica a produslui, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC Dynamic Mind SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.
     Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. 
 
Produsele cu lipsa de conformitate:
     Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site cat si a comenzii scriptice (nu verbale)se pot returna, dupa o notificarea scrisa catre SC Dynamic Mind SRL ,in cel mult 14 zile calendaristice de la receptia produselor.Alte pretentii dupa acest termen sunt lovite de nulitate. In cazul in care se situeaza in termenul precizat de 14 zile caledaristice,clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului mai putin a cheltuielilor de expeditie daca acestea au fost achitate integral de catre Dynamic Mind.Lipsa de confirmitate nu poate fi invocata de client dupa depasirea termenului specificat de 4 zile calendaristice.
     Cheltuilelile aducerii la conformitate (inlcusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre SC Dynamic Mind SRL daca se incadreaza in temenul de 14 zile calendarisitice si intial au fost achitate de catre client. 
 
Produsele primite defecte:
 
     In eventualitatea in care produsele achizitionate sunt deteriorate sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs conform, cu conditia notificarii in scris a SC Dynamic Mind SRL in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia. 
Cheltuilelile de transport vor fi suportate integral de catre SC Dynamic Mind SRL
     Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 48 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.